Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    válasz arnyekxxx #74289 üzenetére

    Igen, de ha több eszközben használják, az egységnyi ára csökken. Másrészt a távirányítást Te is használod, pénzt adtál érte. Nem egyszerűbb, ha alapból benne van? Szerintem az csak plusz macera, hogy a távirányító kütyüt a megfelelő helyre helyezni, áramot adni neki.

    "Azt nem tartom technikai fejlődésnek, hogy mindenbe mindent beleteszünk (és kifizettetjük a vásárlóval) akár kell akár nem."

    A gondolatmeneteddel, hogy ne adjunk pénzt felesleges dolgokért, bizonyos mértékig egyet értek, csak sajnos a világ nem így működik. Ha valamiből többet gyártanak, az egységnyi ára csökken. Sok olyan eszköz van, ami felesleges összetevőket tartalmaz. Itt van kapásból a monitorom: tök felesleges rá D-SUB csatlakozó, ahogy a DVI is, ha HDMI-n használom, mégis rajta van, nincs választásom. Számtalan példát lehetne mondani az élet minden területéről. Viszont ha kevesebbet gyártanak egyféle típusból, illetve emiatt kell többféle verziót gyártani, akkor meg a gyártási költség emelkedik annyival, hogy a végén árban ugyanott leszel, csak kevesebbet kapsz a pénzedért. Melyik a jobb? De lehet olyan is, hogy most úgy gondolod nincs rá szükséged, később mégis jól jön.

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák