Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz marcyman #125978 üzenetére

    Esetleg azok lesznek tükröződő felületű ami már üveg védi , ebben a kategóriában inkább 90% matt lesz .
    Kisebb méretben (28”) Samsung Odyssey G7 S28AG700NU (250-től)
    vagy Asus TUF Gaming VG28UQL1A (250-től)

    En azt javaslom továbbra is , hogy a fentebb említett Dell az ami minden igény kielégít , de az Acer mint arany középút is jó választás lehet , vagy kisebb méretben a fentebb írtak . :)
    s.csanyi
    Ahhoz képest milyen rég van a piacon , elég kevés róla az információ , már mint valós felhasználók köréből . De amik vannak és azok inkább külföldről származnak egész korrektnek írják le a maga ár kategóriájában , így én azt mondom , nem lösz vele mellé . :)

    KaiotEch
    Akkor neked érdemes egy olyan üzletbe elmenni ,ahol kiállított monitorok vannak , mint például MM, BestBuy, Oázis és végig tudod őket nézni , neked mi a megfelelő monitor ami az általad fentebb irt problémákat kiküszöböli vagy megközelíti a régi Dell-t minőségét. :)

    Hicks
    Lehet nekem van már késő este így előadás után , de nem értem :F
    XV272UPbmiiprzx most is van , ennek nincs nagyobb verziója ezen a típus számon . Szerintem ez egy tökéletes választás ebben az ár kategóriában XV272UP :)

    gabor128
    Én azt javaslom , hogy átalakító helyet célszerű lenne alapból olyan kábelt venni , ami az egyik vége HDMI és a másik vége DVI vagy éppen VGA . Sokkal kisebb lesz vele a probléma . :)

    pitama
    Ha munka és színhűség a legfontosabb ezek nem nagyon felelnek meg .szerintem az alap sRBG szín lefedettséget sem fedik le 100%-an. Szívem szerint egy ProArtot mondanék , ami bele is férne a keretbe ,de jóval kisebb átmérőben és nem lenne benne kép a képben funkció .
    Valamiféle kompromisszumot kellene kötni , mert 34”/4K és még szín helyes is legyen 130,000-Ft összegért “én “ ilyent nem tudok . :(

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák