Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Engem is szívatott a hdmi, főleg a kábel, de megoldódott, így nem gond hogy csak hdmi van az LG-n. ( mondjuk kár hogy lespórolják a dvi-rt és van pofájuk a dobozba csomagolni egy régi vga kábelt. Aki azt használja az szerintem nem is tudja hogy ips monitort vett)
    Én nem ragaszkodtam a design-hoz, nem érdekelt a Cinema-nak keresztelt keretmentesnek csúfolt reklám és marketing, megvettem az olcsóbb, normál keretű darabot. A képe szép, van pixelgari, elvileg nem PWM-es, van sok állíthatóság, és nem tükröződik. 5ms-t írnak rá, nem tudom ebből mi igaz. Az ára viszont a 24"-osnak is 50e alatt van, ami szerintem igen jó. A 22-es pár napja 32 ezer volt, ezt én überelhetetlennek tartottam, azért is vettem, és főként mert még nem volt itthon IPS-em és ki akartam próbálni. Eddig is 22-esem volt, csak 16:10-es, az nagyobb volt és nem full HD.
    Ha valaki olcsón keres, szerintem ezek az újabb MP szériás LG-k verhetetlenek árban, nem hiszem hogy csalódás lenne.
    Nem tud valaki ehhez magyar leírást, hogy melyik menüpont pontosan mire jó? ( az ilyen reader funkciók és hasonló társaik engem nem nagyon hatnak meg, más-más névvel ilyen volt már a régi crt-ken is, de a pwm mentesség és az elvileg gyors ips panel az jó dolog. Olvastam egy tesztet, ahol jókat írtak a színekről is.

    A PWM mentességet hogyan tudnám egyszerűen ellenőrizni? Volt itt leírás de az olyan macerás volt hogy neki sem kezdtem :)

    Attól függetlenül egyébként úgy látom ( én nem vagyok semerre sem elfogult) hogy egy jó TN-es monitor is még mindig használható játékra, netre, nem kell leírni, az IPS sem egy csoda szerintem, csak sokan akik megveszik ezt soha nem fogják beismerni. :D

    A fentebb említett szürke- fekete szerintem túl van hegyezve, én egyiken sem láttom mert a fényerő mindig igen alacsonyra van állítva nálam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák