Új hozzászólás Aktív témák

  • Jander

    senior tag

    hali,

    Van nékem egy Samsung 244T-m, amit jelenleg itthoni munkára (főleg kiadvány és webes design tervezés) illetve játékra (xbox360) használok immáron ... nem is tudom ... 2-3 éve?

    Szeretnék egy kicsit feljebb lépni méretileg, ugyanis most tv-ként is funkcionál, legalább is filmnézésre, mert adás az nincs bevezetve (nem is lesz, tehát csak a HDMI a lényeg).

    Úgy vettem észre, hogy 2 lehetőségem van:

    1. kinéztem ezt a Samu 2770HD-t, ez egy 27"-os fullHD monitor de tv is egyben, olyan 85 körül mozog az ára, viszont TN paneles, és ha minden igaz, ez képminőség terén ha nem is számottevően de kissé alatta van a mostanihoz képest.

    2. vagy egy kicsit több pénzért egy 32"-os szintén fullHD lcd-tv (pl. ezt ajánlották: Samsung 32C530) amiben ha minden igaz, már kicsit jobb panel van (SPVA?) viszont nem tudom, használható-e teljes értékű monitorként? Tudnék-e rajta dolgozni? Mert azért ez még mindig elsődleges szempont! Viszont nincs tapasztalatom ez ügyben...

    Nem vagyok szőrszálhasogató, nincs szükségem irgalmatlanul színhelyes monitorra, de azért az átlagnál lehetőség szerint kicsit jobb színhűségre lenne szükségem.

    Köszi előre is a segítséget, tippeket... bármit meghallgatok :)

    If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?

Új hozzászólás Aktív témák