Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kesztió #171999 üzenetére

    Nálunk melóban pedig hülyeség lenne nem így tenni. Mikor jön be az ezres net a kábelen és a külső monitor 22-27" körül mozog és általában nem egy de legalább kettő három van rádugva.
    Cserébe van egy jó billentyűzeted amin kényelmes gépelni, a numberikuson meg peregnek be a számok excel-be, baromi hasznos ám, mellette egy egér/fekvő egér/trackball/digicerka amivel kényelmes mozogni a képernyőn. Sőt képzeld nekem még van egy telefon kagyló egységem is rádugva, meg a címke nyomtató is usb-n van bedugva, telefont is rádugom tölteni mert itt van kéznél.
    A laptop laptopsága meg akkor kell mikor úton vagy vagy otthonról dolgozol, vagy átugrassz egy megbeszélésre a szomszédos irodába. Szóval egyáltalán nem hülyeség.

    De megmondom őszintén otthon is így tennék ha nem lenne asztalim. Akkor lenne egy docking, rajta minden amit itt is felsoroltam, majd ha kimegyek a konyhába vagy a hálóba és magammal viszem a masinát akkor meg nincs velem a kényelmi extra, de még mindig tökéletesen lehet használni a készüléket.

    Semmi baj nincs azzal.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák