Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz zegram #189 üzenetére

    Jelenleg ez már nem a processzortól függ, hogy 'pattan'-e, hanem a háttértár sebességétől. Mivel a HDD kegyetlenül lassúak, így egy gépet sem fogsz pattogósnak érezni, amiben HDD van - nemes egyszerűséggel szinte minden folyamatot visszafog.
    Ezt a problémát hivatott kiküszöbölni az SSD, aminek ugyan jóval kisebb a tárolókapacitása, de a felhasználói élmény szempontjából megtáltosodik a gép. (Viszont ha átteszed rá a recovery partíciót, akkor az rengeteget elfoglal belőle :B )

    Ha nem fér bele a később említett T420i, akkor én a helyedben egy i3-as (ha ne adj isten olcsóbb, akkor i5-ös) ProBookot vennék, illetve hozzá egy 120GB körüli SSD-t, akkor meglesz a kívánt gyorsaság :)
    A kinézett E530 indokolatlanul drága, és csak 1 év garancia van rá, ezt 20k lenne bővíteni, de akkor már sokkal inkább a T420i, sokkal jobb minőségű az utóbbi.

    Minden esetre zárójelesen megjegyzem az alábbi gépet: sokkal különb a fenti kettőnél T420i - csak itt SSD-re nem marad pénz :(

    Annak kell utánanézni, hogy van-e recovery program az adott géphez, mert ez végül is független a gyári Win7-től, egy általad megvett és telepített oprendszert is elmenthetsz így (elvileg).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák