Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drizzle

    újonc

    Üdv,

    5800X -ről mennék át AM5 platformra, mivel eszembe vettem, hogy small form factor gépre váltok így úgyis kéne egy iTX alaplap is, AM5 platformon mondjuk nincs nagy választási lehetőség 99%, hogy egy Asus B650E-I WiFi lesz a befutó, proci természetesen 7800X3D lenne, de most kérdéses, hogy egyre többet olvasok Zen5-ről, ezek a procik várható, hogy Q3-4 piacra is kerüljenek, illetve a "3D" modell ami főleg gaming procija az AMD-nek is egyből jönne vagy ezek általában később kerülnek bejelentésre, piacra?
    Elhamarkodott lenne most váltani 7800X3D -re a bejelentések előtt vagy azért nagy csoda úgysem lesz már proci téren? Mert ugye itt olvasom ezt az "AI" dolgot és hát "sajnos" már PC-n ott tartunk hogy DLLS/FSR > optimalizálni bármit is így az AI gyorsítás elég fontos lehet a jövőben. :F

  • drizzle

    újonc

    válasz VirsLee #105201 üzenetére

    Egy ATX házban is bőven 70fok felett van egy full stock beállításon futó 5800X amin egy X620 Kraken van, így aztán lehelhetem is kb annyit számít mekkora gépházban van, legyen rajta valami kis hűtő azt jól van, nagy csodát nem lehet ezekkel tenni.
    Még nincs meg a pontos ITX ház, de nagy poén, hogy valami gagyi kínai "Mechanical Master iF11-13" tűnik az egyik legjobbnak szellőzés, elrendezés szempontjából.
    Nagyon tetszik az NCORE 100MAX de az az AIO vicc kategória, azzal jól elbaszták az egészet és szerintem valamilyen air cooler elkéne, hogy férjen a házban ami kb hasonlót tudna és akkor lehetne 10centivel alacsonyabb, nah meg egy AIO-val olcsóbb...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák