Új hozzászólás Aktív témák

  • bpmcwap

    senior tag

    válasz bluemirage #53201 üzenetére

    Köszönöm a tippet! Igazából most keresem a vasat is hozzá - nekem ez egy elég új terep... Ez lehet a magyarázat BitRider rácsodálkozására is.

    Itt off lesz, de a minipc fórumban már kérdeztem, ott mondjuk teljesen logikus választ kaptam, hogy inkább egy MS tablet kellene. Most hogy az Nvidia kártyát megemlítetted, azért tőled is megkérdezném, hogy milyen vas lenne az, ami minimálisan kellene az alábbi hobbihoz? Használt is teljesen jó, nem kell új.

    Sziasztok,
    egy mobil stúdiót szeretnék csinálni. OBS Studióval élőznék 4 webkamerával és egy audiomixerből jövő sztereó hanggal (ami 4 mikrofonból lenne összekeverve). A kamerák és az audió is powerbankról működnének. A netet egy mobile router adná. Ehhez kellene nekem egy mini PC ami szintén el van powerbankról. 3-4 óránál nem kell többet bírjon a felszerelés. Szerintetek egy Teclast 10N elég lehet erre? Illetve tudtok esetleg olyan mini PC-t ajánlani, ami a célnak megfelelő és USB-n keresztül kapja a tápot?
    Az még jbb lenne, ha a MiniPC-hez vizuális felületéhez monitor csatlakozás nélkül hálózaton keresztül is hozzá lehetne férni pl tablettel, de ez gondolom már elég extra

    [ Szerkesztve ]

    Túrista vagyok

Új hozzászólás Aktív témák