Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz TechN7ne #41050 üzenetére

    Megkaptad a megfelelő válaszokat.

    Nincs itt semmiféle vita, a géped vírusos. Tény.
    Innentől fogva minden segítséget megkaptál.

    És ha te 20 éve ilyen szinten foglalkozol számítástechnikával, hogy nem ismered fel az egyértelmű jeleit annak, hogy valami nem stimmel a rendszereddel, akkor mint mondtam, mélyebbek azok a problémák - és nem valószínű, hogy bármely szolgáltatásodból kérnék... Most mondjam azt, hogy akkor lószart sem ér az a 20 év?

    Egy kérdésre próbálj meg válaszolni kérlek: mi okozhatja azt, hogy a ZIP-ben 25 elem található, de te 26-ot tömörítesz ki (ráadásul nem is ugyanazokat)? Ha megint kötekedni próbálnál, akkor ugyanezt a kérdést tenném föl mindaddig, amíg fel nem fogod a helyzetet.

    Alternatívát pedig azért nem ajánlok, mert annak semmilyen szinten nem vagyok támogatója, hogy valaki fertőzött / fertőző gépet alkalmazzon. Ez nálam egy basic hozzáállás, melyet szeretettel ajánlok minden, "számítástechnikát" ujjbegyére vevő egyénnek...

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

  • Creepy

    tag

    válasz TechN7ne #41050 üzenetére

    Zenét úgy tudsz könnyen letölteni, hogy beírod a www. és a youtube közé. Szóköz nélkül! Hogy "conv" Ahogy a képen is látható!

    Majd nyomsz egy entert, és ez lesz látható. Bemásolod az adott zenének a linkjét és rányomsz a konvertálás gombra! Onnantól nem kell csináljál semmit, konvertálja, majd letölti neked a zenét. Kész!

    [FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik

Új hozzászólás Aktív témák