Új hozzászólás Aktív témák

  • AVhelper

    senior tag

    válasz Janaboy #27018 üzenetére

    Díjazva lelkesedésedet és a bántás legkisebb szándéka nélkül, de amit leírtál, azzal kapcsolatban csak az jutott eszembe, hogy ami nem megy, azt ne erőltesd!

    Ha már mindenáron le akarod írni a különböző vetítési technológiák működését - amit egyébként feleslegesnek tartok, mert például a belinkelt videód is sokkal alkalmasabb erre, és ajánlottam egy hasonlót a #27002 bejegyzésemben -, akkor keress a világhálón egy erről szóló hozzáértő cikket és másold be, vagy add meg a linkjét, de Te ne fáradj vele. Ja, és ne alkoss termékkategóriákat, főleg olyat ne, ami nem is létezik, mint a "LED LCD projektor". Amúgy vetítőkben fényforrásként alkalmaznak a halogénlámpán és a LED-en kívül még Xenon lámpát és lézert is.

    Ugyancsak felesleges felsorolni az általad ismert vetítőmárkákat, főleg hogy a Philips és az Asus mellett még nagyon sokan kínálnak LED-es zsebvetítőket, a Mitsubishi már felhagyott a vetítőgyártással és a listád hiányos (a legfontosabb hiányzók: Canon, Casio, Dreamvision, Eiki, Geha, JVC, Sharp). Az csak apróság, hogy egy ilyen felsorolást illik betűrendbe szedni, vagy esetleg a piaci részesedés szerint, ami jól mutathatná az egyes márkák fontosságát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák