Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz szpali #32962 üzenetére

    Ezektől a mini LCD projektoroktól ne várj diavetítőnél sokkal jobb szintet... még a drágábbaktól sem, sajna pont tegnap volt szó az egyik ilyen tesztjéről, az inhomogenitás sajnos erősen jelen van a képen.
    De a projektor csak egy dolog, viszont maga a vetítés egy sokkal több rétű projekt, amibe beletartozik a vászon, a sötét környezet kialakítása, magyarán minden ami az ideális vetítési körülményeket megteremti. Ha ezek mind át lettek gondolva, utána lehet (érdemes) csak válogatni a projektorok közül...

    (#32964) Janaboy: Nem hiszem, hogy emiatt szünetelne a rendes projektorokról való beszélgetés, csak most nincs aki azokról beszéljen, lehetne üres is az a pár nap, helyette van akit jó útra lehet téríteni. Szerintem örülni kéne az új érdeklődőknek, hisz a nagy méretű (normálisan) vetített kép tényleg egy előrelépés a TV után, de az is természetes, hogy elsőre mindenki az olcsóbbik végét akarja megfogni, ilyenkor el kell mondani, hogy nem, abból úgy nem lesz normális vetítés, hanem erre-és-erre is oda kell még figyelni.

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák