Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz python1 #59584 üzenetére

    masold ra a madvr-re ezt, talan ez a verzio ami mukodik most nalam.
    en nem a hatekonysagat kerdojelezem meg, hanem hogy az egesz hdr-nek mekkora letjogosultsaga van vetitoknel, mennyire erdemes erre kolteni.
    lenyegesen akkor mondanam a kepet jobbnak, ha mondjuk az asszony is azt mondja hogy huha a hdr xy film lenyegesen jobban nez ki, mint ugyanaz a film sdr-ben. felbontas/vetito elesseggel kapcsolatosan is kicsit ez a velemenyem...plane hogy legtobben nem ulnek 1-1.2 tavolsagra. kovezzetek meg, de nekem pl igaz kicsit tavolabbrol, a 1070+ muanyag lencses fhd elessege sem volt vallalhatatlan filmekre. nyilvan jobb ha elesebb, de nem ettol lesz jobb elmeny egy film, hogy elesebb...jatekokban mondjuk inkabb fontosnak tartom...
    de filmeknel, ha lenne egy 10-15e nativ kontrasztos fhd vetito ami csak sdr-t tud, es ar/ertekben is vallalhato lenne siman elhasznalnek egy ilyet. jo 3-10% adl kontraszt az amiert en fizetnek....ettol lesz jobb a kep sztem, szinek is jobban poppolnak.
    4k, hdr kevesbe fontos sztem. mondjuk mas kerdes, hogy egyik hozza magaval a masikat. mire tudtak ilyen kontrasztu vetitot csinalni, mar nem lett opcio a fhd, lassan a tartalmak miatt meg az sdr lesz ugyanilyen.. :)

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák