Új hozzászólás Aktív témák

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz syler123 #7081 üzenetére

    Szia!

    Kb 1 honapos szemelyes tapasztalatom van vele, mondjuk en dragabban vettem mint otthon kaphato, de a 2 ev garit csak igy kaptam meg.
    En jelenleg kozel 3 (kb 2.7-2.8m) meterrol vetitek vele, ez kb 220cm-es kepatlot produkal, sajna csak megkozelitoleg tudom neked ezt mondani, mert a mero eszkozom nem eppen egy megbizhato valami volt :D
    Ha a szobad 80%-osan sotetitheto minimum, akkor ok.
    Olvass utana, sokan lehuzzak az vetitett kepen eltero fokusza miatt, valahol itt a forumban is volt egy link rola, elvileg orvosolhato. (en nem szedtem szet, engem nem zavar, nem igen hasznalom olvasasra, bar megjegyzem olvashato rajta akar a PH vagy barmi webtartalom, de valoban latszik a gondja)
    Kozepes fenyero mellett lottem be kepet, ha kinn besotedik akkor van, hogy mar zavaro a fenyero es van, hogy visszaveszem minimumra.
    Energiagazdalkodas menuben 3 lehetoseg van a fenyero beallitasra, alacsony, medium, magas, ezekre ertem az elozo sorokat.
    Termeszetesen ezenkivul lehet piszkalni a szintelitettseget, kontrasztot, fenyerot stb, csak van magara a gazdalkodasra is beallitasi lehetoseg.
    Ha a max hangja nem zavar, a fenyerot teljesen feltolod, szerintem lehetne vele vetiteni meg vagy fel meterrel nagyobb kepet (atloban).

    Nyugodtan kerdezz, ha van barmi!

    Szerk: En szandekosan LED-eset akartam venni, es itt javasoltak a tipust, nem bantam meg.
    Most is epp film utan vagyok, ki sem kapcsoltam, masodlagos szoba vilagitasnak is tokeletes, mivel abszolult nem erdekel az uzemoraja az fenyforrasnak, max a porosodas :)

    [ Szerkesztve ]

    ...

Új hozzászólás Aktív témák