Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz pH03N1xM #2789 üzenetére

    én nem vagyok egyébként ellene a teszteknek. de egyszer javasoltam anno, h csináljuk úgy, mint egy borversenyt.
    mazzagokra egyszínű fedés, pici azonosító, amit csak egy ember ismer, másik ember által kalapól kihúzott számkód, amit a 3. jegyzetel le (úgy, h az előtte lévő lépcsőkben lévő adatokkal nem találkozott), előre borítékolva a sorrend.
    leülsz, nézed/hallgatod, legalább 30 előtte ismeretlen (de legalábbis nem többször közvetlen előtte előhallgatott) minta különböző helyekről , fele-fele arányban hosszú és rövid, mellé kussolsz, jegyzetelsz. esetleg még ki is vonulsz a csere alatt.
    mondjuk tápkábel pont nem volt, csak különböző típusú hangfal kábelek.
    hátö........... az általam aljasul betett film/beszéd minták, ahogy voltak, értékelhetetlen tarkák lettek, a rövid mintáknál a társaság fele szintén elúszott sokszor durván.
    gyakorlatilag annyira hullámzó lett a teljesítmény, h igazán értékelhető eredmény, amolyan tesztgyőztes nem lett, és hiába vittem mellé az ezüstérmes bort, több szeánszon nem vehettem részt, mert felvetettem, h hangfalakkal is meg kellene így, de háttal kell állniuk. illetve mert előtte mp3/wav/ogg/aac/flac to wav tesztben is aljaskodtam egy picit. :DDD

  • #95590400

    törölt tag

    válasz pH03N1xM #2789 üzenetére

    jaközben rájövök, lehet félreérthető voltam. amikor elment a záram, pl. a benq-nak vibrált a képe, amíg a szünetmentesről ment. az acernél volt, amikor tényleg rövid időre kapcsolt kibe, h lekapcsolt a lámpa, de a proji ment tovább.
    aztán el is szállt az egyik itthoni szünetmentes, és ezért lett végül színuszos.

Új hozzászólás Aktív témák