Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • c4

    őstag

    válasz Janaboy #32987 üzenetére

    Minden vetítőre rá lehet húzni, hogy HM.
    A kategóriák világosak (hiába nem volt népszerű elnevezés). Low budget, általános és üzleti.
    Ez bizonyos nagy hírű fórumon értékkategóriákra bontott kérdés. XXX ezer dollár alatti vagy feletti kategória.
    Mindhárom "kategória" teljesen más igényeket, paramétereket fed le. Aztán lehetne egy "nagymenő" topik a hájendeseknek is.. :D

    [ Szerkesztve ]

  • BBéci

    titán

    válasz Janaboy #32987 üzenetére

    Azt gondolom, hogy jó ötlet. De azt is feltételezem, hogy akik itt folyamatosan a lehető legolcsóbb, minőségileg a minimum szintet sem elérő megoldások mellett kardoskodnak, azok (mindenki tudja név szerint, kikre gondolok) ott is elő fogják adni a véleményüket.
    Nem értem, miért kell egyeseknek folyamatosan lerontani a színvonalat ahelyett, hogy a jobb minőség felé terelnék a betévedőket. Be kell látni, a vetítés nem olcsó mulatság, tényleg létezik egy minimum szint, ami alá menni botorság. Elfogadom, hogy arra is van igény, de ne keverjük a házimozival!
    El lehet utazni autóstoppal Spanyolországba, lehet aludni kutyaól sátorban, vasútállomáson, enni felvágottat papírból a supermarket melletti padon, aztán itthon dicsekedni, hogy voltam "spanyolban".
    Lefordítva ontopikra: lehet színes fényt küldeni a rózsaszín falra egy 40000 forintos kínai játékszerrel és azon lelkendezni, hogy mozink van otthon.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Janaboy #32987 üzenetére

    Szerintem nincs semmi baj azzal, ha ez a topic megmarad így ahogy van, befogad mindent, ami vetít, és születne egy "Projektor mélyvíz" topic, ami viszont kizárólag olyan hozzászólásokat tűrne meg, amik tiszteletben tartják a témát sokkal komolyabban vevőket.

    Ez a topic él már bő 10 éve, és látott már sok mindent, ezért én nem is nevezném át, nem is tenném át a "mindennel foglalkozókat" máshova. Az viszont egyértelműen látszik, hogy kinőtt innen egy kemény mag, akik tisztában vannak a dolog ínyenc mivoltával, és elvárnák, hogy a témáról inkább csak olyanokkal váltsanak eszmecserét, akik tudják mitől döglik a légy. Nem kell belelátni semmi személyeset. Valaki csak érdeklődik (mert ez számára tok új), valaki viszont gyűjt, aprólékosan tervez, épít, mindezt már-már profikat megszégyenítő színvonalon.

    (#32997) Janaboy
    Variációk egy címre: "Projektorok otthoni moziterembe", "Projektor már-már a mozigép kategóriában", "Projektorok 2. - a diavetítőn és a falravetítésen túl..." stb. :) Csak megfogalmazás kérdése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák