Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz BBéci #43126 üzenetére

    Nem kötözködés, de nem értem, hogy Te, aki igényes vagy a zenehallgatásra, hogyan szórhatsz ennyi pénzt a csatornába?

    Az autóhifi - szubjektív véleményem szerint - eleve veszett fejsze nyele. Ott aztán minden ellentmond, ami a hifi szabályrendszerébe egyszer le lett fektetve.
    A padló fölött elhelyezett hangszórók, a hanghullámok elé helyezett akadályok, a hallgatói középpont, a szubláda, ami ráadásul hátra van helyezve, valamint a gépjármű szerkezeti egységének anyagai, úgymint acél, műanyag, üveg.

    szerk: Az eleve beszűrődő (és szükséges) környezeti zajokat, az előbb kifelejtettem.

    Ezek eleve lehetetlenné teszik, hogy igényesen meg tudjon szólalni a zene. Még ha a hangkeltő eszközök önmagukban alkalmassá is teszik erre a feladatra, maga a környezet szerintem megöli az egész projektet.

    Egyébként, egyszer hallottam szépen szólni autóhifit, de az feleségem főnkének a Bentley-je volt, és kb 20 hangszóróból szólt a zene. Nekem eddig ez volt a csúcs, de kétlem, hogy egy átlagautóban (Neked ha jól tudom Passatod van) érdemes ennyit beleáldozni zenére, mivel itt a hifi ára megeggyezne, az autódéval.

    Most így hirtelen kigugliztam, a Continental GT-ben egy 16 csatornás Bang Oluffsen van. Az asszony főnékének a Bentley-ét én 2013-ban hallgattam, és nem tudom, milyen típus volt.

    [ Szerkesztve ]

  • mettek

    addikt

    válasz BBéci #43126 üzenetére

    Hát ha 350-400 ezerből veszel egy 9300-ast amit ugy dicsérsz te is akkor le a kalappal. A te mércéd szerint ez alatt csak hulladekok vannak. :DDD

    PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

Új hozzászólás Aktív témák