Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vhiktor

    veterán

    válasz Vhiktor #59317 üzenetére

    Illetve még kellene, hogy meg lehessen adni a projektor max fényerejét és pontosan azt hogy az adott színtér hány százalékát képes lefedni, tehát a színek (R, G, B) koordinátáit. Hasonlóan ahhoz ahogy az LG oledeknel működik a dolby vision kalibrálás.

    Bár ennyi erővel 3D LUT-ot is rájuk lehetne tölteni...

    [ Szerkesztve ]

    ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

  • m3ss

    veterán

    válasz Vhiktor #59317 üzenetére

    108 nitem nem lesz mondjuk. most medium izzon hdr-hez 23 fl-em van, de high lampan lehet tudok 30 fl kozeleben. viszont ugy mar lesz hangja a cuccnak..
    oszinten szolva nem hianyzik a pc-s media lejatszas, azt hasznaltam evtizedeken at, csak a szivas van vele a medialejatszohoz kepest. 3d-rol ne is beszeljunk, azzal szorakozzon pc-n aki akar..de maga a windows miatt is szivas a kijelzok kozotti valtogatas ugy, hogy munkara hasznalom a gepet. icc profilt is neha latszolag eltuntette a windows amikor visszavaltottam a monitor kepere. csak a nyug volt vele, amiota valtottam nvidiara nekem nagyon bugos lett.
    de ki fogom probalni, mert ha tenyleg lenyegesen jobb lesz akkor lehet hdr filmekre pczek. remelem 1050ti eleg hozza.

    hol van ez a dinamikus tone mapping madvr-ben? kabelt is kellene vennem, kabelcsatornazni megint...ahh :DDD

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák