Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomasrc

    tag

    válasz m3ss #59580 üzenetére

    Esetleg az UHD filmek lejátszása topik, bár ott most "közutálatnak" örvend a madVR, amióta megváltozott a topikajánlás. :DDD

    A telepítés annyi, hogy feltelepíted az alap madVR-t és utána rámásolod a madVRhdrMeasure tartalmát, felülírva mindent. Tehát nem kell semmit kitörölni vagy újra lefuttatni az install.bat-ot. Ha madVR-re bízod a HDR-t, akkor a Windows képernyőbeállításainál kapcsold ki a HDR-t, mert az bezavar. Azt a sok extra opciót egyébként azért látod az újabb buildekben, mert azok tesztverziók a HDR->SDR mapping fejlesztéséhez, hozzá nyúlni nem muszáj egyikhez sem. A régi verzióban azért nem enged 100 alatti értéket beírni a target nits-hez, mert az csak a tesztverziók óta megengedett. Itt van hozzá a hivatalos fórum thread.

    "valamiert amugy most se a gyari se a masik buildben nem tudom atallitani a display peak luminancet..atirnam de szurke a mezo es az alkalmaz gomb sem aktiv."

    Lehet, hogy meg kéne próbálkoznod egy config törléssel, mert összekutyulódott az oda-vissza verzióváltásoknál... Van a madVR mappájában egy "restore default settings.bat", azt futtasd le.

Új hozzászólás Aktív témák