Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    válasz yodamastah #6729 üzenetére

    Köszönöm szépen a részletes választ! Ha az input lag nem lenne gond akkor már biztosan megvettem volna valamelyik JVC X modellt használtan. A 3D-t simán feláldoznám a játék-képminőség-3D hármas egységből, ahol ezen a szinten valamelyik kompromisszumos lesz. Bár az input lag nem biztos, hogy minden esetben garantáltan kevés ahogy az árral haladunk felfelé.

    Én azt gondolom a 80-100 ms (egyébb bekapcsolt funkcióktól függően) már filmnél is észrevehető lehet, végülis egy tized másodperc nem olyan kis idő. De ezt simán ki lehet kompenzálni az erősítőben. Szerintem PC-n már egy laikus is érzi a 30 ms fölötti input lagot, HC Gamer-nek még a 16 is lehet érezhető, pedig az már csak 1 kép kocka késes. A 80 ms pedig már 5 kép kocka. Az egér reakcióját nagyon lehet érezni, nagyon visszacsatolt dolog. A Sony-ról olvastam 20-30 ms lagot, az angol hdtvtest pedig 16-ot írt megfelelő mód kiválasztása és 4:4:4 jel esetén. Mondjuk ezt máshol nem olvastam, de nagyon szeretnék hinni benne és már a 20-30 ms is nagyon jó :)

    Régebben én is úgy gondoltam valamennyire, hogy a JVC és a hasonló kategóriába eső modellek ajánlásában és küszöbként beállításában jókora úri huncutság van, pedig ez csak a színtiszta igazság. Én sem szeretem a felesleges hitegetést, tisztában kell lenni a tulajdonságokkal. Ha nem így lenne akkor nem lehetne semmit tanulni a fórumból.

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák