Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nbyyx

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én is egy projektort szeretnék venni. A ráfordítandó összeg olyan 300-350k+100k vászon. A lényeg, hogy egy számítógépre kötött 52" LED TV-t váltana ki, kb annak az árából. Tehát amiket mindenképpen tudnia kell: fullHD, jó legyen filmekhez és játékokhoz is, és napi 14-16 óra üzem mellett évi kb 300 napon bírja minimum 3 évig, de plusz pár év nem árt. Szóval az ilyen pár ezer óra működésű izzók meg ilyenek szóba sem jöhetnek, hogy aztán félévenkét százezerért vehessek izzókat.
    Eddig ezt találtam: http://www.projektorbolt.hu/termeklap_kive.php?kivetid=2049
    Itt azt írják, hogy van 3 év izzógarancia, innentől nem érdekel ha emiatt ingyen cserélik nekem félévente az izzóját.
    Jah és extrém rainbow érzékeny vagyok. Egyszerűen pár óra után kifolyt a szemem és szédültem havernál, főleg játéknál, ahol ide-oda kell kapkodni a tekintetet az akció miatt. Az már jó lenne, ha a tv átmérőjének kétszeresét tudná jó minőségben. A vászonhoz közel ülnék, hiszen játéknál számomra elsődleges szempont hogy kitöltse a látóteremet. Ezért is akarok projektort venni, hogy egy 3 méter széles képem legyen.
    Lehetséges egyáltalán, hogy ezeket az igényeket kitudja elégíteni egy ilyen árkategóriás vagy egyáltalán bármilyen projektor?

    A válaszokat előre is köszönöm.

  • Nbyyx

    csendes tag

    válasz BBéci #2645 üzenetére

    Jah én azt hittem, hogy én választhatom ki hogy melyik alapján vonatkozzon a garancia. Akkor úgy látom meg kell várnom, amíg a projektoroknál is beérik a LED-es technológia.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák