Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150

    aktív tag

    válasz PROTRON #65805 üzenetére

    Nekem az nem "válasz", amikor valaki alany-állitmány és minden nélkül úgy "válaszol" azon kérdésemre, hogy 2 adott gyártó/iipus közül melyiket érdemes választani cache (ram) összevetésben, hogy benyögi egy harmadiknak a nevét és passz. Bármiféle indoklás, állitás, vagy bármi nélkül. A kérdésem nem az ilyen figuráknak szólt. Gondoltam, ez értelemszerű ha egyszer azzal kezdtem, hogy "Esetleg valaki hozzáértő meg tudná mondani melyiket érdemesebb" :)

    #65806 Pyttawrx
    Ezt bevallom nem nagyon értem, lehet, hogy a hajnal és a fáradság teszi. Én nem linkeltem semmit, mindössze ez az egy hozzászólásom volt és 2.5inchről sem irtam. A plextor viszont stimmel. Én mindössze annyit kérdeztem, hogy melyiket érdemesebb venni e kettő közül: Plextor PX-256M8VC és Patriot PBU240GS25SSDR mivel a datasheet szerint a plextornak 250M DDR3 buffere is van (patriot burst-öt rég vettem, de valami 32 vagy 64mega rémlik és gondoltam, azért a 250 mégiscsak előnyösebb lehet, ráadásul azonos árban van a két termék) De amúgy itt meg itt olvastam, ha erről szólt a kérdés. Egyébként benéztem, mert 512Negát irnak, nem 256-ot. Egyébként nem vágom az egészet, mert egyikben KIOXIA 3D TLC-t irnak, másikban mmeg Toshiba BICS3 TLC-t, a vezérlő viszont azonos.

    És hogy mire lesz használva? Otthoni környezetbe, de a gép csak nagyon ritkán van kikapcsolva (szinte 24/7/365-ben megy)

    [ Szerkesztve ]

    "Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"

Új hozzászólás Aktív témák