Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz applause #2059 üzenetére

    Nem értem, hogy mi is a probléma. Konkrét típusra kértél ajánlatot. Az egyes hozzászólásban ott vannak. Azért vannak ott, hogy ne kelljen minden egyes kérdésre felsorolni az összes ott szereplő típust. Emellett még konkrétabb ajánlatot kaptál a hozzászólásomban, melyben a 120 GB-os SSD-t javasoltam. Nem írtad, hogy mennyi pénzt szánsz az SSD-re, tehát innentől neked kell kiválasztani, hogy mekkorát szeretnél, mert a méret csak attól függ, mennyit szeretnél költeni rá, tehát ebben neked kell dönteni.
    Mekkora SSD-t vegyél? Minél nagyobbat, ha győzöd pénzzel. Ha látod, hogy a belakott rendszered 66 GB-ot foglal el, akkor szerintem nem nehéz eldönteni egyedül sem, hogy ennél jóval nagyobb kell. Ha meg elolvastad az egyes hozzászólást, akkor azt is tudod, hogy mennyi szabad helyet kell hagyni, tehát minden információ birtokában voltál, vagy.
    Akár be sem kellett volna írni, csak megnézni, hogy mik az egyes hozzászólásban az ajánlottak, belenézni a pénztárcába, és kikeresni a neten, hogy hol a legolcsóbb a kiszemelt SSD... Ennyi...
    Egyébként is azt gondolom, hogy nem a topiklakóknak kellene kikeresni, hogy melyik SSD épp hol a legolcsóbb...
    Tényleg szívesen segítek, ha valódi eldöntendő kérdés van.

Új hozzászólás Aktív témák