Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomika75

    tag

    válasz MrAlex #39999 üzenetére

    Valahogy nekem ez a Benchy nyomtatás olyannak tűnik mint a Porsche-Tesla versengés. A Porsche megcsinálta ugye a Taycant ami megverte a Teslát a Nürburgringen erre a Tesla gyorsan összerakott egy full-full Model 3-at, hogy visszavegye a körrekordot.
    Jók ezek az agyon optimalizált Benchy nyomtatások ugyan úgy mint amik általában az előre beállított mintatárgyak is. Aztán letöltesz valamit vagy tervezel és nem érted a tiéd miért nem néz ki úgy? A válasz egyszerű: valaki napokon keresztül optimalizálta a modellt ki tudja mennyi filament ment kárba mire meglett a tökéletes beállítás? Mint amikor a boltban nézed a tévét és miután megvetted nem érted otthon miért nem olyan szép a kép? Mert van egy külön bolti funkció amivel minden fullra van állítva,de ha te otthon így állítod be a tévéd akkor 1 éven belül tönkremegy mert túl van minden terhelve.
    Azért haragszom Józsiékra, mert amíg meg nem jelent a Bambu addig csak ültek a babérokon és az XL-re koncentráltak az MK3S+ meg jó volt ahogy volt, aztán mikor megjelent a " Prusakiller Bambu " és a Sovol is előállt a maga nyomtatójával hirtelen gyorsan összedobták ezt a frissítést ami valljuk be igen drága! Én nagy valószínűséggel nem fogom megvenni, hanem inkább egy új MK4-et veszek vagy Bambu-t. Nem tudom ki fogja ennyiért ezt az upgrade-t megvenni? Aztán mit csinálsz egy 3/4 nyomtatónyi maradék alkatrésszel? Nem egészen értem az új fúvókákat. Most akkor egy teljesen más fúvóka lesz a régiek meg mehetnek a lecsóba? Még jó, hogy 14K-ért vettem NozzleX-et!
    Mindegy, egyenlőre kivárom az első véleményeket aztán meglátjuk!

Új hozzászólás Aktív témák