Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz Tothgera30 #7008 üzenetére

    Aerox 1. Lehet a blokk halott már picit azért ennyi az ára. Vagy nagyon kell neki a pénz(van ilyenre példa). Sajna ezt nem lehet megmondani kép alapján, látni hallani kell(főleg, hogy a festés se látszik a képeken). No meg lehet, hogy mindkét gumi szar már(nem látszik ismét)
    Aerox 2.. Ez már nem rossz a gumik is jónak néznek ki. Festés is rendben van amennyire látszik. Kérdés a motorikus dolog. (első gumi pilot - most ez vagy azért mert csokivá volt kopva(tehát kizárt,hogy 9ezerkm legyen benne) vagy kilukadt)
    Aerox 3: Azt sose nézd, hogy mennyi van beleírva! Én megtippelném, hogy még több... Figyelj én 1 év alatt megyek el 9-10 ezer kmert(suliba, boltba járok, meg pár kör)... Az meg kizárt, hogy a 7 éves motorba annyi km legyen amennyit én 1,5 év alatt megyek.
    SR1: Ez is ditech-es sőt még morinis is. Én azt hanyagolnám a helyedbe.
    SR2: Ditech viszont Piaggios! Ez már picit jobb technika viszont a külleme a motornak valami eszméletlen szar sztem tuti, hogy törték már!

    Mellesleg ha nyár végén akarsz venni akkor hanyagold a hirdetéseket mert rengeteget fognak még változni az árak és a felhozatal is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák