Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz sityupityu #77567 üzenetére

    Szerintem el lehet intezni siman, csak ha jol remlik, okmanyirodaban mar csak idopontfoglalassal lehet bemenni ugyetintezni.
    A kerdes, hogy pl eredetvizsgas helyet talalsz-e ami nyitva van.

  • Entee84

    csendes tag

    válasz sityupityu #77567 üzenetére

    A műszaki állomások és eredetvizsgálók nagy része zavartalanul működik. Nap mint nap viszek autókat. Az látom nem érdekelt de azért elmondom mert elég siralmasnak tartom a lejáró műszakival kapcsolatos dolgokat. Lejárat után még 15 napig részt vehettél forgalomban,rendőr is csak figyelmeztet. Ezt most ugye módosították, hogy a járványhelyzet végétől számít a 15 nap türelmi idő, eddig ok. Na de a biztosítóit mindenki kérdezze meg akinek lejárt vagy lejár mostanában. Ugyanis belefutottam kb 1 hete olyanba,hogy valóban az állam részéről nem érdekes most hogy le van járva a műszakid,ráér de a biztosítót ez nem érdekli. Ha az alap 15 nap türelmi idő alatt sem vizsgáztatod le az autód,motorod ők bizony fedezetlennek minősítik. Én konkrétan egy Generali-s autónál találkoztam ezzel és miután több ismerősömnek szóltam volt egy akinek most fog lejárni,rákérdezett ott is ugyan ez van, ő KH biztosítós.

  • suste

    veterán

    válasz sityupityu #77567 üzenetére

    Én most adtam el a régit és megjött az új. Mindent el lehetett intézni. Az okmányirodába kell időpont, de ügyfélkapun tök egyszerű foglalni, és vannak is üres időpontok pár napon belül.
    A biztosítónál meg online ki lehet jelenteni, meg biztosítást is tudsz kötni.
    Egyébként ügyfélkapun az (el)adásvételit le tudod adni, még okmányirodába sem kel menni ez miatt!

    Viszont akkor már kérdezek is:
    Az új Honda PCX-en néha van egy érdekes, indexrelé "bugzás" szerű hang amikor indulok.
    Én arra tippelek, hogy véletlenül megnyomom az indító gombot a kesztyűvel.
    Valakinek rémlik ilyen jelző hang?
    Minden más visszajelző fény rendben van, semmi hibát nem jeleznek.

    Érdekes egyébként, hogy az én magasságommal (185cm) számomra nem kényelmesek a fékkarok és az index kapcsoló sem. A Benellin pont kézre esett minden, a fékkarok sokkal lejjebb álltak, az index is pont a hüvejkujjamhoz esett, ezeket még volt lehetőségem összehasonlítani.
    A Hondán állandóan a dudát nyomkodom index helyett :Y .
    Valszeg 1000-es szervízen megpróbálom kicsit előre billentetni a bal (index/kürt) kapcsolót és a fékkarokat is. De lehet hogy a jobb (indítós) kapcsoló előre billentése is megoldaná a berregős problémámat :)).

Új hozzászólás Aktív témák