Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • perge666

    veterán

    válasz nyogo83 #86384 üzenetére

    :DDD :DDD

    Elég jó állású. :)

    A héten is néztem 2 robogót,lassan tényleg lemondok a vásárlásról. :U
    Mióta eladtam a 2 robogót,nem tudok venni helyettük egyet. :(((

  • mumtaz

    senior tag

    válasz nyogo83 #86384 üzenetére

    Amikor volt időm, csináltam. Az elmúlt 1-2 hónapban apránként álltak össze az idomok. Gyakorlatilag mindegyiken volt valamilyen törés. Hol csak egy-egy fül, de volt, amelyik konkrétan el volt törve. Az idomok, lámpák és az újrahúzott ülés is tegnap és ma kerültek fel rá. A taposó és lábtér idomok azért nem, mert még dadogós a motor és nem akarom túl sokat le-fel buzerálni az idomokat.

    Sajnos a festés nem lett a legjobb. Vannak helyek, ahol elég, ha egy légy rászáll és már le is jön. Pedig az egész fel lett csiszolva alaposan
    Valamelyik előző tulaj biztos, hogy fényezővel csináltatta, mert a hasidomról a lakkot alig tudtam lecsiszolni. Kár, hogy én ennyit nem tudtam bele locsolni, mert a komplett fényezés nem állt volna meg 200 alatt. Sima spray lakkal lett lefújva, de nem a lakk maga jön le, hanem a festék a régi festésről. Nem tudom, hogy érne-e valamit, ha 2K színtelen lakkal rámennék.

    Mindegy. Most így marad.

    Egyébként a segge nem csak magasnak látszik, hanem magas is. Némi kis módosítással meg lett emelve. A teleszkópja még a gyári de teljesen jó. Inkább az én súlyommal van a baja és azért emeltem meg, mert alattam már a sárvédőig fel tudott ütni.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák