Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #12994 üzenetére

    Ha valakit érdekel a Mindig TV és a köztem folyó levelezés (az irományukban lévő szóismétlés nem az én elírásom, szó szerint idézem őket):

    Mindig TV: "A Szolgáltató jogosult a „MinDig TV Extra” szolgáltatáson belüli műsorválasztékot az Előfizetők hozzájárulása nélkül, abban az esetben jogosult egyoldalúan megváltoztatni, ha jelen ÁSZF-ben és internetes honlapján a kínált díjcsomagokban feltüntette az adott műsor szerepeltetésének vállalt időpontját és ez az időpont letelt"

    Én: "az Önök által hivatkozott pontok alapján szept. 30-án akár az összes, Családi Csomagban szereplő csatornát mesecsatornára cserélhetnék"

    Mindig TV: "A kötbér fizetési kötelezettséggel járó felmondásra vonatkozó, előző levelünkben foglalt állítást fenntartjuk."

    Semmit nem írtak sem az idézett mondatomra, sem másra. Mint a gyerekek. Írhatsz/mondhatsz bármilyen ésszerű érvet, ha bedurciznak, akkor hagyni kell őket megnyugodni és utána lehet velük beszélni. Na, a Mindig TV esetében az utóbbi opció sajnos nem áll fenn, ugyanazt szajkózzák, ész nélkül hivatkozva a saját ÁSZF-ükre, ami alapján nyilván azt tehetnének, amit akarnak. Gyökerek.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák