Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz g0dl #13967 üzenetére

    Háát, a társkártya az a mi esetünkben megoldást jelentett. Éves szinten 3600 Ft-ba kerül 1 társkártya a mindigtv-nél... (persze, csak akkor, ha prepaid helyett havidíjas konstrukció van már eleve...- Családi csomagnál 2 év hűségnél havi 2200 fél évig és utána 3000) így nagyjából elmondható, hogy 1 havi díjért 12 hónapot kap az ember. Így, bármikor használhatná, nyaralóban, vagy másutt... és nincs vele annyi macera, mint a tányérosokkal. Ráadásul ott is van lehetőség beltériből többet kérni pár száz ft-ért, de ha fizikailag nem egy épület-ház, akkor már oda is kell a másik tányér, stb. stb.

    Ami Vajna úr 6-8 új csatornáját illeti, nem gondolom, hogy egyből megjelenne a kínálatban, de, ha meg is jelenik, nem értem, miért ne lehetne az üres csatorna számokra benyomni pluszként, miért kell(ene) csatornákat kivenni, hogy benne legyen a kínálatban... (hisz nincs 100 csatorna a kieg. csomagokkal együtt sem... . a beltérik-okos tv-k pedig 1000-5000 csatornát is el tudnának tárolni...)

    jah, még egy kérdés, a mindignyer oldalán társkártya esetén a nyerési esély is duplázódhat? (mert ugye akkor két kártya kódját is lehet(ne) regisztrálni. Vagy ez csak előfizetőkre vonatkozik, azaz 2 kártya esetén is csak 1x lehet?

Új hozzászólás Aktív témák