Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz sopruk #18033 üzenetére

    ha a Thomson tévéről volt szó, akkor de, van benne foglalat modulnak. lanyha érdeklődéssel is 2 perc alatt kiderül a keresések alapján...

    (#18048) fezsoo
    ennek köze nincs ehhez. bár nem tudom ezt honnét veszed, ezt mobilszolgáltatókon kérik max számon. tájékoztatás és kiküldés miatt kell nekik a pontos adat, nem másért.

    (#18049) bendegruz
    hát ezen nem nagyon kéne szerintem gondolkodni, ha ekkora prioritás a tévézés. bár Dikh TV az ott is van. nem valami nagy kár az Echo-ért, de szó nem esett arról, hogy egyik helyett jött volna a másik. a szellemi toporzékolás folytatódik a hírTV-n, ha ennyire vágysz rá.

    készülékcseréről úgy általában: minden egyes nyamvadt kártya után adnak készüléket. tudom, nem a hitelességéről híres a szolgáltató, de jelenleg ezt kommunikálják és ennek eleve csak így lenne értelme. tök mindegy, hogy van-e vagy nincs vagy saját készülék, ha nem képes a kódolásra, akkor a szolgáltató ad megfelelőt.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák