Új hozzászólás Aktív témák

  • Solicidium

    aktív tag

    Akkor megosztanám a tapasztalataimat a be quiet! 350w sfx fantázianevű számítógépes tápegységről. Aki nem akar sokat olvasni, annak: a táp halk üzemhez nem ajánlott, a Silverstone Sugo házakhoz adott 300-as fsp-t felesleges lecserélni erre.
    A teljesebb kép kedvéért leírom a történetet: Került egy Coolink swif2 120p 800-on pörögve a Shurikenre a gyári slim 10 centis helyére (meg a sz előlapba is a golflabda mintázatú gyári helyére) és velük együtt raktam be a be quiet! tápot is. bekapcsolva a gépet hamar búgás fogadott, miután pár perc alatt üzemi hőmérsékletre emelkedett a táp és terhelés alatt ez csak romlott. Aztán csalódottan visszacseréltem az fsp-re és üzemi hőmérsékleten ez is búg msotmár kicsit. Ha a prociventit állítom meg alatta, akkor sem javul a helyzet, viszont ha a tápventit állítom le, akkor megszűnik a jelenség. Gondolom amiatt ez a jelenség, mert nagyon közel van egymáshoz a 120-as coolink és a tápventi (kb. 1 cm). Viszont mintha a stock fsp nyugalmi állapotban is és terhelve is kissé kevésbé zavaró hangot adna ki, így marad az, kár volt pénzt költenem. Gyanítom, hogy másnál sem lenne jobb a helyzete az fsp-vel szemben. Szinte biztos vagyok benne, hogy a kábelezést és a dizájnt leszámítva semmi különbség nincs a két táp között. Szétbontani nem akartam egyiket sem, de kívülrő beléjük nézve teljesen ugyanolyannak tűnik a venti matricázása, a többi alkatrész is mind megegyezik.

    Ha valaki igényt tart egy most még nem egészen egy napos, összvissz két órát használt be quiet!-ra, jelezzen nyugodtan, megegyezünk. Esetleg silenx vagy seasonic sfx-re cserélném ;]

Új hozzászólás Aktív témák