Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz hito #1888 üzenetére

    Akkor egy kis élménybeszámoló pár nap után:

    Kérdésedre válaszolva, erős a gyanúm, hogy az Atom még kétmagosan se hajtaná ki a 8600GT-t.
    Felraktam egy régi, 2006-os CS:S-t, amit net-nélküli lanpartykon szoktunk volt használni. Az újabb, folyamatosan frissítetthez képest ez a régi verzió jobban fut. Minimálisra vettem a grafikát, majd indítottam egy offline 7-botos Dust2-t. A botok mozgása kicsit darabos volt (mint amikor valakinek nagy a lagje online meccseken), kritikus pillanatokban (pl. amikor lőttek rám) leesett 1x-re az FPS.
    Utána a proci órajelét emeltem 1.6-ról 1.8GHz-re, botok számát csökkentettem 5-re, kicsit javult a helyzet átlagban, de amikor lőttek rám, akkor megint 1x-re esett le...
    Kipróbáltam még egy másik játékot is, amivel sokat játszok, MotoGP07, grafika minden minimumra vagy ki, versenyzők száma is le 20-ról 10-es minimumra; az eredmény itt is: nagyrészt játszható, de pont a fontos pillanatokban (több versenyző előzése kanyarban, ahol még a fékezés és AI versenyzők ütközésének fizikáját is számítja pl.) beszaggat.
    3dmark05 nem volt hajlandó lefutni, félúton mindig hibaüzenetet dobott, talán a w7 a ludas.

    Netre viszont w7-tel kiváló. Nem lassabb, mint az asztali gépem, 720p-s youtube videókat is viszi, amiket pl. 1.2GHz Core Solo-s subnotim már nem bírt. Az Atom330+Win7 kombináció is meglepően jól teljesített, a minidössze 1GB (mínusz 128MB videó) RAM és régi, lassú, 60GB/5400RPM notiwinyó ellenére egész fürge volt a rendszer.

    Most egyelőre visszadugtam a monitort és egyebeket a nagygépemre, de ha még van valami teszt vagy játék, ami érdekelne, akkor írd meg, majd a héten újra összerakom és megnézem.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák