Új hozzászólás Aktív témák

  • toldy

    őstag

    válasz CHIPman #231 üzenetére

    Nos akkor hosszabban.

    Intel alá ( lga-775)
    Intel DG41MJ [link]
    Intel DG45FC [link]
    Intel DQ45EK [link]
    Az intel lapok nem olyan vészesek, de procibann erősebb lesz mint az atom az kétségtelen de grafikailag viszont elég soványak. Valóban nem tuding bajnokok de hogy mikre van lehetőség a biosban sajna nem tudom.
    Zotac GF9300-D-E [link]
    Ez egy nagyon jó lap, nekem is ilyen van, megvagyok vele elégedve, grafikailag még az integrált is jó rajta de van teljes értékű pci-e 2.0 16x . Tuningolni jól lehet benne de alulfeszelésre nincs lehetőség ( jelenleg, pletykák szerint új bios változásokat hoz, remélem)

    AMD alá ( am2/am2+)
    EQS AB6S-RS690IKM [link]
    Kicsit régebbi lap, nem ismerem.
    J&W MINIX 780G-SP128M [link]
    Amd oldalon ez a legjobb lap sokan dícsérik ám nem teljesértékú a VGA slot ( am3 proci ready, egy jó Athlon II e procival nagyon jó választás)
    Zotac GF8200-C-E [link]
    Ez még egy jó lap, kezeli az am3 procikat normális integrált vga , de sajna csak egy pci-e 1x van rajta.

    Ezen kívül intel alá létezik még a Zotac 610i [link] valamint 630i [link] illetve ezek különböző variációi ( pl wifi-s) ezek jó lapok , elfogadható integrált vga-val és jó áron (10-20e Ft között) de egyik napról a másikra eltüntetk itthon körül kell nézni hátha van még valahol.

    Ezeken kívül még biztosan vannak lapok , hirtelen ennyi. ( tuningolni szinte mindben lehet valamilyen szinten, alulfeszelést sajna nem tudom, utána kell nézni fórumokon).

    Szerk. A konfigom rajta van az adatlapomon nézd meg.

    [ Szerkesztve ]

    Az élet nem habostorta.

Új hozzászólás Aktív témák