Új hozzászólás Aktív témák

  • Archttila

    veterán

    LOGOUT blog

    Szóval a terv a következő!
    NCASE megy (már ment is ha minden igaz) helyette a GHOST S1 jön. Értelemszerűen toronyról átállok top-flow hűtésre, viszont a ház adottságait tekintve nem sok lehetőségem van, pontosabban van, de ha már elmegy az U9S akkor annak az árából megveszem az ide leginkább passzoló Noctua L12-t. Ám van egy kis bibi.
    A 2600-as rizsára bőven elég lenne ez a borda a gyárilag mellékelt 92mm-es ventivel de tegnap éjjel rábukkantam erre itt ni :)

    Szóval a lényeg:
    1, VLP modulok mellett használhatok 25mm-es 120-as normál ventit. Ezt inkább passzolnám mivel ezek a ramok (szinte csak) 2400-as kivitelben kaphatóak azok is aranyárban, és ugye a Ryzen az azért szereti ha gyors alatta a RAM szóval VLP kilőve, marad a 3333-as KIT-tem.

    2, Használhatok normál méretű DIMM-eket is de csak akkor, ha lefejtem a modulokról a bordát. Ebben az esetben (és a ramom speckója szerint is) éppen csak! de elférne a képen látható slim a12x15.

    Na most szerintetek ebben az esetben van értelme ennek az egésznek vagy felejtsem el és elégedjek meg a gyári 92mm-es tekerővel, illetve (ezt is most olvastam) a Noctua a LOUQE srácokkal együttműködve tervezi kiadni az L12 egy rebrandelt változatát, amiben már az újabb 92-es venti, és (gondolom) némi a házhoz jobban illeszkedő optimalizálás is megtalálható lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

Új hozzászólás Aktív témák