Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S.I

    kezdő

    válasz PROTRON #60031 üzenetére

    szerintem bőven elég. én egy i5-4310U-s laptopon nyomom az ilyesmit, plusz net. multiban az n100 a duplája, de azért single-ben már csak 30%-al gyorsabb bencsmark szerint és az utóbbi még mindig hasznosabb időnként.
    de ezt a i5-4310U-ut már azért firefox le tudja ütni, ha dobom ki neki következő tab-ra a linkeket gyors egymásutánban. meg készenlétből azért van hogy fél percig is 100%-on pörög, ha sok mindent hagytam függőben, mire úgy készre szívja magát a win10.
    ezen az n100-on win11 csak úgy pattog még teamw-ban is,miután felékszereztem, bár teljesen más a környezet mint a laptopon.
    tegnap csináltam egy próba átköltözést is a háziszerveren. mondjuk miután élőben is megláttam a win11 dögvész felületét (win10 alatt is win7-re hajazó ingyenes gui-val tolom), rájöttem, hogy kell rögtön a StartAllBack (100 napig ingyenes, utána 1 doboz cigi és egy sör árát ki kell fizetni), plusz kis belenyúlás itt-itt, és kb. így most úgy néz ki mint a mostani win10-m, aztán ment fel a teamw., hogy ne kelljen ott ülnöm, meg a tinywall, áthozott tűzfal szabályokkal.
    aztán már csak EaseUS Todo PC Trans-al kellett átmigrálni (ingyenes 4-et enged egyszerre), több részletben. párat nem vitt át, párat meg újra kellett telepíteni. kis matatás még az appdatatában és ennyi.
    mindez nettó 3 óra úgy, hogy rufussal usb-s ssd-re telepítő (pipa minden win-es mocsokság kiküszöbölésére) meg telepítés együttesen.
    speedfan venti vezérlés nem megy, az asus-os progi meg csak rendszergazda win8 üzemmódban engedte végül, hogy hozzá tudjak nyúlni a ventisebességhez.
    de mondjuk murvára megértem, aki nincs ennyire se képben, az már idegbajt kap az ms elképzeléseitől.
    mondjuk amúgy aki programokat használ, annak az ikon kell, az összes többivel meg szívjon a rendszergazda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák