Új hozzászólás Aktív témák

  • adamik22

    csendes tag

    üdv! tanácsra lenne szükségem! vetem egy gépet újságból nagyon jó paraméterek voltak megadva kicsit csodálkoztam is hogy ennyibe kerül. felvettük az eladóval a kapcsolatot és állította hogy a gép adatai megfelelnek az ott leírtaknak. Mivel messze volt úgy gondoltam utalom a pénzt és postai úton rendezzük a dolgot! 29 ezer volt a gép +2ezret küldtem postaköltségnek. meg is érkezett de a postás azzal nyitott hogy a postaköltséget nekem kel fizetni így újabb 2800 forintot csengettem. és a meglepi csak utána jött!
    a hirdetésben szereplő adatok:
    - 2 magos 3000-es proci
    - 512 videókártya
    -4GB ram
    -300GB vinyó
    ezzel szemben a gépben:
    - athlon 64 +3800-as 1 magos proci 2.4Mhz órajelel
    - 64 es videókártya
    - 1GB ram
    - 160GB vinyó van
    ez a gép véleményem szerint még a 20 ezer forintos mércét sem üti meg nem hogy a 29 ezret +a 2 postaköltséget ami 5 ezrembe került mert volt olyan kedves és a feladó szelvényen a címzett fizet kockát is bex-elte így ami postaköltséget utaltam neki azt is zsebrevágta! próbáltuk vele felvenni a kapcsolatot hol kikapcsolta a telefont hol ránk nyomta.Ebből is látszott hogy vaj van a fején! Ma sikerült elérni és azt állítja hogy ő közölte a gép paramétereit holott az utalás előtt még teljesen másról volt szó! A gépet nem hajladó visszavenni és nem érdekli a dolog. ilyenkor mi a teendő? feljelentés?
    Annyiba semmi képen nem szeretném hagyni a dolgot mert egyrészt ki tudja hányszor csinálta meg ezt másrészt meg ne nézzen már madárnak!

Új hozzászólás Aktív témák