Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz atyuska #3741 üzenetére

    az akku a halálán van, mindegyiknek ez lesz a vége! akkor húzható az élettartalma, ha mindig fullra töltöd, majd 0-ig használod az akkut a laptopban!
    olyan már semmilyen kisüéssel nem lesz, mint volt(tapasztalat) de ha van kisütés funkció a laptopban, akkor a biosban keresd!

    listám:
    eladó cuccok:
    - Sony-Ericsson K700i telefon, független, megkímélt állapotú, kb 1 évig használtam, kíméltem mint a hímes tojást, már jó fél éve csak a polcon áll....(a gyári akku is alig használt, 5 napot sőt akár többet is kibír) és természetesen az 1x használt gyári headset-e, töltője, cd-je, kijelzővédő fóliája ! Gyári szoftver van rajta, nem valami butított, korlátozott vodafone live-os sz@r! vigyétek-vegyétek, alku, csere van! Ár: 15k! - csere érdekel ATI X1650pro(vagy hasonlóra) PCIe-es VGA-ra, kopott vagy jó k750-d750re is!
    egyebek:
    - S3 Virge GX2 4mb AGP - 0,8k
    - laptop 24x-es cd olvasó(Quanta SCR-242) - 2k
    - Analóg KVM switch+VGA kábelek (AT-s billentyű, VGA, soros egér) - 3,5k
    - leadtek winfast 2000 xp távirányítója, infravevője, audiókábele, fm antennája - 2k
    - Abit KN9S- úgy néz ki, hogy el is kel....
    - 51cm-es Samsung tv(nem TXT-s, távirányító, hibátlan működés, éles kép, 1 SCART, modern kinézet, fekete)- árat kérek rá
    - ASUS MM17D 17"-os tft(2év garral, mindenével, dobozolva, pixelhiba mentes gyönyörű képpel) -33k(vagy 22"-os wide csere érdekel)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák