Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    válasz Pharaoh1st #4040 üzenetére

    Egyszer vettem ott egy használt 9600pro-t. Hazahoztam beraktam feltelepít fasza minden. Aztán 3d alkalmazásnál kis fekete kockák jelentek meg(tipikus memóhiba). Aztán visszavittem kérdezősködtek faggattak, hogy mit csináltam. Felraktam előtte 1 képet a netre és amikor bementünk a szervízbe megnézték a képet és hümmögtek, de visszaadták a pénzt, és megköszönték, hogy képet raktam róla fel így nem kell letesztelniük esm. Meglepődtem:D
    Aztán vettem egy új Eagle 6600Gt-t hazahoztam teszteletm. Legnagyobb megdöbbenésemre a memória és a gpu órajele nem a gyári volt, hanem bőven alatta :(. Aztán fórumozgattam itt a phn és kiderült, hogy valami awixie klónról van szó, ami végülis csak egy 6600-as csak megpróbált a gyártó felhúzni gt szintre, de nem sikerült nekik. Visszavittem elmondtam mi az ábra erre elnézést kértek és ki akarták cserélni. Mondtam hogy nem kell, mert sokat kellett volna fizetni a jobb márkára így szó nélkül visszaadták a lóvét!

    Misu: Ha jól sejtem egy ideje a szőke srác már egy másik számtech boltba dolgozik, ha egy emberre gondolunk :D

    Az eladók néha tényleg kicsit furán beszéltek az emberrrel, de... nekem nem tudom miért a szervízes csávó a legfuribb!(Belőle kinézek 1-2 dolgot :( )
    Viszont a főnökök jófejek! Mikor bementem a boltba , hogy a főnökkel akarok beszélni az eladók úgy lenéztek hogy én mit akarok az ő főnöküktől stb. De az egyik főnök srác akivel beszéltem nagyon készséges és segítőkész volt!

    Összességében pozitív a tapasztalatom, mert nem károsítottak meg semmivel, néha ugyan nem voltak a legtürelmesebbek az emberrel, de mondjuk ez betudható a nagy sulinetes rohamoknak. Meg istenem bármelyik embernek lehet rossz napja. Igaz mostanában nem vásároltam ott már egy jóideje mondjuk vagy 2 éve :D szal azóta nem tudom mi a helyzet velük!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák