Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Sziasztok!

    Egy szolgáltató kérhet utólag olyan szolgáltatásért pénzt visszamenőleg, amit ő nem számlázott ki, de én igénybe vettem?
    Nagyvonalakban arról van szó, hogy egy vízszolgáltatóval még 1995-ben elvégeztettünk egy csatorna bekötést. Ő volt a kivitelező, az építtető, és minden általuk elvégzett munkáról, a hivatalos tervrajz, kiviteli, és átvételi elismervény megvan.
    A napokban viszont olyan levelet küldött, hogy neki, mármint a szolgáltatónak nincs tudomása arról, hogy mi rá lennénk kötve a szennyvízhálózatra, ezért fizessük meg 5 évre visszamenőleg a csatornadíjakat.
    Én ezt jogtalannak érzem, mivel minden általuk küldött számlát eddig befizettünk; az, hogy ezt nem számlázta ki, holott ő csinált mindent, és át is vette a „művet”, arról nem én tehetek, nem érzem magam hibásnak!
    Szerintetek elverhetik rajtam a port, és jobb ha fizetek, vagy jól gondolom, hogy mivel nem én hibáztam, ezért ez a közüzemi szolgáltató saját kára, és „a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs”?

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák