Új hozzászólás Aktív témák

  • user26

    senior tag

    válasz nfsu17 #9396 üzenetére

    Nem, nem ez a trükk, de ez is 1 megoldás.
    Az, hogy mikor jön meg (azonnal, utóbb, vagy később), egy másik kérdés, ennek oka nem tudom, viszont azt megfigyeltem, hogy nem gyári rendszeren (Xiaomi.eu) 10-ből 8 esetben szinte azonnal megjött, most, hogy próbáltam, teszteltem. Gyári EEA régión többször utóbb mint azonnal.
    Mindkettő rendszeren 1-1 eset volt, amikor a kijelző fel volt oldva, és csak kép értesítés volt, hang nem, gondolom épp valamit nyomkodtam, vagy olyan folyamat ment akkor amikor a hang elnémult (prioritás? Pf.)

    Én arra voltam kíváncsi, hogy lezárt kijelzőn milyen formában jelenik meg, amikor megjelenik. Minden esetben hang volt. Viszont ahogy a korábbi üzenetemben is írtam, a
    nem gyári rendszeren lezárt kijelzőn (Xiaomi.eu), semmiféle módosítás nélkül megjelent az email értesítés. Gyári rendszeren pedig nem. Ott a fenti lépéseket kellettem elvégezni, (akkumulátor korlátozás kikapcsolva, Alkalmazásaktivitás szüneteltetése, ha nem használjuk opció ki, és alkalmazás zárolása), ebben az esetben lezárt kijelzőn az értesítés megjelenik. Az értesítés megjelenhet "tartalmilag", illetve ha az AOD be van kapcsolva, akkor az app ikon jelenik meg értesítés formában.
    Amire most jöttem rá :D a következő, ha az értesítési effect "kijelző bevilágítása" opció, akkor az értesítés tartalma jelenik meg, a lezárt kijelzőn, a beállításától függően, ha Pulzáló (kék), vagy egyéb opció van, az értesítési effectre állítva, akkor nem jelenik meg kép formában, csak hang értesítés van. Ez mellett ha az AOD is be van kapcsolva, akkor ott ikon formában jelez.

    Én csak a dologgal azért foglalkoztam, mert korábban írták nem jön meg a Gmail értesítés, vagy nincs hangja amior jön. Gondoltam kcsit utána nézek.
    Off:
    Az egyszer biztos, hogy a gyári rendszer "erősen" le van korlátozva, illetve a másik dolog, hogy aki végig kísérte a MIUI fejlődését az tudja csak, hogy bizonyos menüpontok megszüntek, átalakúltak, vagy máshova kerültek.

    Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12

Új hozzászólás Aktív témák