Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • user26

    senior tag

    válasz user26 #9391 üzenetére

    Egy "gyors" teszt... gyári EEA rendszerben.

    1,
    Alap esetben, valóban lezárt kijelzőn nem jön semmi értesítés a Gmail-tól.Ha a Gmail app-ban az Akkumulátorkímélőt "nincs korlátozásra" állítom, semmi mást nem piszkálok, majd újra indítom a telefont, kis idő után ha a kiejlző fel van oldva, mindegy mit csinálok megjön értesítésben az email, amit hang/kép formában jelez. Viszont továbbra sem jelez semmit, ha a képernyő le van zárva.
    2,
    Beállítások -> Alkalmazások -> Engedélyek -> Automatikus indítás -> sehogyan sem sikerült felvenni a Gmail -t gyári EEA rendszer alatt.

    3,
    Ha az appot el indítom, és le lakatolom pl: Biztonság -> Sebességgyorsítás-> Fent jobbra ikon -> Zárolt alkalmazások-> Gmail. Ebben az esetben lezárt kijelzőn hang jelzés van, és fel villan a kijelző oldala, de maga az értesítés nem jelenik meg, így nem tudni milyen app küldte.

    4,
    Gmail app -> megnyitod ahol a leveleket látod -> fent balra három vonal -> beállítások ->email cimre böksz -> Értesítési anhok -> Értesítési ahng -> "Alapértelmezett" nálam, ha rá bökök, akkor összeomlik az app. pfpfpf ( érdekesség... ugyan ezt a 4. pontot nem gyári rendszeren is megnéztem, és a nem gyári rendszeren ahogy rá bökök, nem omlik össze, hanem tudok választani más értesítési hangot)

    5,
    Ha bekapcsolom az "Always-on display funkciót" mindegy milyen lehetőséggel, a lezárt kijelzőn, X idő után jelez hang formában, hogy jött értesítés, és az app ikonja meg is jelenik.

    Off:
    Nem gyári rendszeren helyből fel lehet venni, a 2. pontban írtakhoz, és nincs vele gond.
    "Mókolás nélkül" gyári rendszeren mi a titka, hogy lezárt kijelzőn, az értesítés hang, kép formában egyaránt megjelenjen ?

    Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12

Új hozzászólás Aktív témák