Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ziccer

    csendes tag

    válasz sMogyi86 #877 üzenetére

    A számlafizető azt jelenti ,hogy a flottát üzemeltető cég nevén van a kártya:
    1. a nevedre szóló előfizetésről lemondtál mikor beléptél a flottába számhordozással
    2. vagy a flotta igényelt egy számot a szolgáltatótól és a sim kártyát elküldte neked

    Hátránya:a flotta tulajdonosai rendelkeznek a kártyával,te csak rajtuk keresztül tudsz szolgáltatásokat,pl hangposta megrendelni,változtatni
    pannononline-n szinte semmihez nincs hozzáférésed,kivéve ha a cég jogokat ad
    Ha flotta nem fizet,minden kártyát korlátoznak kivétel nélkül.
    Egyszóval te csak a számlát fizeted.
    Ez a flotta elméletileg egy cég,vállalat,szervezet dolgozóinak lett kitalálva.
    Előnye ,hogy jobb percdíjat kapnak mint azok a flották amik kialkudtak valamit a szolgáltatóktól.

    Ha szerződő vagy az olyan mintha előfizető lennél,csak jobb,nem publikus díjcsomagba kerülsz mivel tagja leszel egy flottának akik erre jogosultak.

    [ Szerkesztve ]

  • sifarr

    senior tag

    válasz sMogyi86 #877 üzenetére

    Ha számlafizető vagy, azaz a mobilszolgáltató közevetlenül a nevedre (!) küldi a számlát és neked kell befizetni, akkor biztos lehetsz abban, hogy jogszerűen használod a flotta nem publikus tarifáját, mert ezt a szolgáltató ismerte el, amikor számlafizetőnek befogadott.
    Ha te rendesen fizetted a számlát a mobilszolgáltaónak (!), akkor bármi "probléma" adódjon is a flottával, téged az nem fog érinteni. Maximum a számodat veszítheted el. Bár ez esetben több esélyed van a szám megmentésére is.

    Viszont csak számlafizetőként nem biztos, hogy ügyet intézhetsz pl. ügyfélszolgálaton. Nem biztos, hogy készüléket upgradelhetsz, szolgáltatásokat módosíthatsz, hasonlók. Ezek attól függnek, hogy az előfizető felhatalmaz-e rá pl. az ügyfélkód átadásával.

    Számlafizetőként nem a tiéd a szám, nem rendelkezel felette. Nem mondhatod fel a szerződést, nem viheted át a számod egy másik tarifába vagy szolgáltatóhoz, stb. Ezekhez az előfizető hozzájárulása kell. Értelemszerűen az előfizetés nevedre írása útján.

  • ottoyes

    senior tag

    válasz sMogyi86 #877 üzenetére

    Leegyszerűsítve:ideális esetben Te vagy a számlafizető,tehát veled szerződik a telekommunikációt szolgáltató multinacionális,kizsákmányoló,és népnyúzó imperialista reakciós,felforgató-a szocializmus totális ellensége-csökevény.Mert ugye Te sem szeretnél felelösséget vállalni a többi tag befizetéseiért..pl,ha ök nem fizetnek akkor tiltják a kimenő hívásokat a további veszteségek elkerülése véget.A tiédet is. ;] :((
    Nade fel a fejjek mindenki!Akit bexopattak ezzel a xar flottával,vagy aki csak ugy keres másikat,vagy jobbat...az is legyen optimista.Találunk jó flottát,ami itt publikálva lesz..erről szól a topic. :K

    Ottoyes

Új hozzászólás Aktív témák