Új hozzászólás Aktív témák

  • Yhron

    csendes tag

    válasz megyeri #397 üzenetére

    Köszi a választ! :)
    Igen, természetesen én írtam el a dolgot, úgyhogy bocsi ha kissé megnehezítettem ezzel a kérdésre a válaszadást! ;)
    A sebességet lemértem azóta egy megbízható mérő oldallal is, és olyan 2.8- 3Mbps volt az eredmény, tehát ez gondolom jónak számít?
    Egyetlen gondom volt csak...Mégpedig az, hogy a ping érték igen magas ennek dacára is, olyan 330 körül volt...
    Hozzáértőként el tudnád mondani esetleg röviden, hogy ebben az esetben ez mit jelent pontosan? Mert én anno -ezek szerint kissé naivan...- a magas ping értéket mindig a lassú értékhez párosítottam gondolatban, mert az ADSL netem esetében amikor jól ment a net akkor alacsony volt a ping érték, illetve amikor épp "zötyögött csak a szekér" akkor magas volt a ping értéke de itt ennek némiképp ellentmondó adatok születtek a teszt során :)

    Igazából azért is szerettem volna ezt az áthidaló megoldást választani egy rövidebb időre, mert a szolgáltatóm hanyagsága miatt az ADSL kapcsolatom gyakorlatilag használhatatlanná vált, de nem tudom, hogy megéri-e vagy sem ezt a pannon-os verziót választanom, vagy csöbörből vödörbe kerülnék csak?
    Igazából ahol szükségem lenne a megfelelő sávszélességre, az pl. a Wow, de ott 300 ms-es latencyvel nem vagyok igazán kisegítve a bajból, és a rögtönzött tesztem során szinte végig ezen érték körül mozgott a latency-m...- az ADSL-em mondjuk jelenleg olyan 1500-3000es értékeket produkál :D
    Kíváncsi lennék rá, hogy akinek van személyes tapasztalata is a pannon féle "szélessáv" kapcsán, az milyen véleménnyel van róla?

Új hozzászólás Aktív témák