Új hozzászólás Aktív témák

  • okib4100

    aktív tag

    válasz dddd4 #443 üzenetére

    Köszi, de úgy néz ki hogy té lesz belőle, mert a cégnek van T-s ADSL-je, és kiderült, h ebben az esetben 2000 Ft kedvezménnyel lehet T-s mobilnetre előfizetni, azaz a 3G-s csomag csak 1900 Ft. Ráadásul a pamut 1-ben azt mondta az üi, hogy most ehhez jár még az akciós 0 havidíjú két hónap, és modemet (WNW Stick) 10e-ért adnak 1 éves hűséggel.
    Ez gyakorlatilag annyit jelent, h amennyiben az 1 év alatt végig megmarad a céges ADSL a T-nél (mivel hűség van rá, más nem is lehet), akkor 1 év alatt össz 19000 Ft lesz a 3GBos T internet. Amit próbálgattam, az alapján a lefedettsége sok helyen sokkal jobb mint a pannoné (pl otthonomban -Ény-Budapest- bent a lakásban mobilon nincs 3G térereje a vodának és a pannonnak se, csak a T-nek, ha rádugom a mobilt gépre akkor már a másik kettőnek is)
    Dec 1-én megyek kötni ha minden igaz, majd kiderül. Állítólag nem csak céges ADSL-re van ez a kedvezmény, mert a ma bedobott T reklámújság utolsó lapján egész oldalas hirdetés van, h DSL Classic Happy + 3GB mobilnet 5890 Ft-ért 1 évvel.

    2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák