Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PEPE85

    senior tag

    válasz fateless #222 üzenetére

    Csak annyit fűznék hozzá, hogy a féláras akció érvényes hűségszerződés nélkül is, én is így használo. Jelenleg 2995Ft-ért 5G-ot kapok. Fix helyen nem mozogva nekem mindíg teljesen stabil a net, vonaton amikor 100-130-al megyünk Cegléd és Budapest között akkor előfordul természetesen, hogy kis időre megszakad a net, mert épp sok a fa vagy a nagyfeszültségű vezeték, de évek tapasztalatai alapján egy EDGE kártya és egy Pannon-os SIM kártya nyújta a legstabilabb kapcsolatot hazánkban, mert a lefedettség közel 100%-os, de természetesen ennek az a hátránya, hogy 215kbit-el tudsz letölteni, többel nem.

    [Szerkesztve]

    Watch 4k movies with Netflix :)

  • danielh2

    tag

    válasz fateless #222 üzenetére

    Pannit kérdeztem, azt mondták, h az 50% kedvezmény csak SIM, és hűség nélkül is érvényes.
    A nemzetközi helyzet fokozódik, mert úgy néz ki HWSW-n jó áron tudok független cuccot beszerezni, így akár bármelyik szolgáltatónak kipróbálhatom a cuccát (és mindháromnál van prepaid konstrukció is, csak panninál nem él rá a félár, t-nél viszont él rá a +3GB év végéig)
    A voice piaca eléggé be van állva már, igazi nagy turmoil-t csak az okozna, ha kiadnának egy 4-ik koncessziót, aminek én igazán kis esélyét látom. A HSDPA viszont egy konstansan változó piac, akár ebben az évben is többször volt már adatmennyiség emelés mind a Pannánál mind a T-nél. Ilyen helyzetben kifejezetten jó egy független kütyüvel rendelkezni, mert a szolgáltatóváltás gyakorlatilag nagyon kis macerával kivitelezhető (különösen prepaid esetében): nincs hordozandó szám, stb.
    Én úgy saccolom (bár lehet h tévedek, csak egy mezei közgazdász vagyok, nem távközlési elemző) h az árak kb ezen a havi 5-6 rongyos szinten fognak stabilizálódni, viszont az adatmennyiségek nagyobb mérvű növekedésére számítok akár 1 éves távlatban is. Amúgy körbenéztem, per pill ez nagyon jó ár nyugati viszonylatban is, európában még olyan cutting edge országok is mint Hollandia, hátrébb tartanak HSDPA-ügyileg (van ahol újdonság a 3,6-os HSDPA, 512 kbites előfizetések 1-2G korláttal, stb.).

    http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

  • danielh2

    tag

    válasz fateless #227 üzenetére

    Nekem azt mondták a pannonnál, h fél ár jár 0 hűséggel készülék nélkül ha önálló simet kérek, és nem a meglévő voice-os simemre rendelem meg a netcsomagot (ilyenem nincs is, mert ősidők óta vodás vagyok)

    http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák