Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bubo2007

    csendes tag

    válasz Rick4 #142 üzenetére

    Ja és alá kell írnod még 2 év hűségnyilatkozatot! És így már lehet, hogy nem is olyan jó!

  • bubo2007

    csendes tag

    válasz Viktor0610 #148 üzenetére

    A 2 év hűségnyilatkozat aláírása az rossz! Abban teljes mértékben egyetértek Veled, hogy a szolgáltatás tökéletes, én is használom minden nap, mindenkinek csak ajánlani tudom! Az viszont kérdés, hogy valóban ingyen van e az eszköz, ha úgy nézzük, hogy nem kell érte fizetni akkor igen, ha viszont a hűségnyilatkozatot nézem akkor nagyon sokat fogsz érte fizetni! Annyit azért nem ér az az eszköz, hogy 2 évet aláírjak!

    Én más megoldást választottam. Kártyafüggetlenül vettem egy nemzetközi fórumokban is sokkal jobban ajánlott Novatel Wireless Merlin XU870 3.6 HSDPA Express Cardot, mert ugyebár egyik szolgáltató sem tudott nekem Express Card modemet ajánlani! Ebben az esetben már csak egy SIM kártyára volt szükségem, amit a Pannonnál meg is vettem akcióban és nem kellet aláírnom semmit, akár holnap visszamondhatom! Így a Pannon akció lejártával van lehetőségem a megszüntetésre, mindeféle büntetés nélkül és máris új előfizetőnek fogok számítani és már vehetem is a majdani új előfizetőknek szóló akciós csomagot! Vagy ha addig esetleg a Tmobile is mozdul vagy a Vodafone hálózatott fejleszt akkor szabadon dönthetek!

    Én úgy gondolom, hogy ezen a piacon még nagyon sok minden fog történni az elkövetkezendő hetekben hónapokban ezért szerintem nem éri meg egyik szolgáltatónál sem aláírni hűségnyilatkozatot!

Új hozzászólás Aktív témák