Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m2m

    csendes tag

    Itt is megkérdezem!

    Mobilnet lehet alternatíva vagy nem ebben a szemszögben?

    Lenne egy olyan kérdésem mert nem először futok bele ebbe a problémába kis városunkban van ADSL kábelnet meg mobilinternet voda,pannon,t-mobile.
    Igazából a probléma hogy már a második kis cégnél kell nagyobb méretű állományokat feltölteni az egyik grafikai cég a másik pedig a nappal elkészített állományokat kell felrakni csak épp marha sokáig tart!!! A vicc az egészben hogy mind a két helyen 2 megás adsl van aminek a max feltoltési sávja 192kbps amivel percenként 1,3 megát lehet feltolni ami vajmi kevés a vicc az egészben hogy nekik csak napi 100-150 megát kéne feltolni, de ez napközben
    Nagyon sok időt elvisz pláne úgy hogy akkor senki sem vpn-zhet meg levelezhet.
    Sajnos a cégek a város szélén vannak az egyiknél a kedves t-s csapat rendes volt már vagy 3 szór cseréltek modemet de nem lett gyorsabb a speed messze vannak a központhoz képest.
    A kábelnetes sebesség már jó is lenne Vidanet mamut csomagja 11mega le 2 fel jó is lenne ha nem lenne szar a vonaluk per pill ki van kötve mert nem tolerálja a router! megjegyzem 3 félét is próbáltam már hol megy 2 hétig jól a net hol meg szarakodik 3 napon keresztül ez egy cégnél ma nem engedhető meg!.
    Persze a kedves t-s emberek erősen ajánlanak különböző shdsl meg hasonló lehetőségeket szó szerint arany áron.
    Tehát van mobil internet de nincs az ismerősi körben olyan akinek gyors új modeme lenne mert papíron látom hogy írják HSDPA le- és feltöltés 7,2 Mbps / 5,76 Mbps a sebesség.
    Mennyi a valóságos sebesség feltöltésnél mert a marketingnek nem hiszek.
    Ténylegesen van HSDPA a városban csak épp mennyi a feltöltési sebesség a ti tapasztalatok szerint?!? nem mindegy hogy 5,76 helyett jó ha 0,576 megy vagy 1,5 megát terheltségtől függően.

    Tehát kéne a tapasztalatotok mennyi az annyi ténylegesen.
    Ha néha fel kell tölteni nagyobb méretű állományokat!? :F

  • m2m

    csendes tag

    válasz dedike #882 üzenetére

    :DD 5 napig hozzá se szól senki sem a témához azt hirtelen mintha beindulna!

    Persze a gyerek megint elveszett a sok bába között, mennyi a feltöltési sebesség? a mobilinternettel akinek van olyan modeme ami tud 2-5,76 megás feltöltési sebességet :W

    [ Szerkesztve ]

  • m2m

    csendes tag

    válasz ViZion #907 üzenetére

    A legtöbb modem MAX 0,384 MEGAT tud .... nekem 3hete vet dominos tre mobilos van es 3,6 le fel 0,384 fel! Megjegyzem volt nálam itt nem egy voda,pannonos,tmobilos modem mind Max 0,384 megát tudott felfelé :F

Új hozzászólás Aktív témák