Új hozzászólás Aktív témák

  • Tom1939

    őstag

    Van valakinek tapasztalata a T-Mobile Hotspot + -al? Most aprópénzért megkapnám. Valami beállítási gond van a belső modemem és a T között (hardver cserélve, driverek újak). A tabletemen minden jól mükődik ugyanott, ahol notebookon meg néha minden nagyon lelassul mobil net ügyileg. Mivel mindenhol máshol minden ok nem akarok vele nagyon foglalkozni, szerintem valami T fejlesztés miatt van most ez Budapest belvárosában.

    A stickeket utálom... És igazából a legfontosabb indok hogy előbb utóbb engedni akarok a sötét oldal kisértésének (ips kijelzős gépet akarok, ahhoz meg sehol nincs belső mobilnet modem). De azért tsztelném hogy megfelel e az elvárásaimnak mielőtt sok pénz ráköltök.

    Ha nem jó a T-Mobile hotspot+ akkor melyik hotspot ajánlot? Nekem a fontos az hogy bedugjam a konnektorba és az adott helyen megszakítás nélkül mükődjön ( pl ne tegye magát úgy takarékra energiatakarékosságból hogy több másodpercet kelljen várni míg újra van net, ebben a tekintetben pl. nem megfelelő a tab 7.7-esemben lévő hotspot funkció).

    Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák