Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zugi

    aktív tag

    válasz club1 #290 üzenetére

    Köszi, ezeket az adatokat én is végignéztem a szolgáltatók honlapjain, de pont emiatt összehasonlíthatatlan számomra, persze ez a szolgáltatók részéről tudatos húzás.
    Egyrészt lövésem sincs, hogy mondjuk mennyi idő alatt érhetők el egy átlagos böngészéssel a megadott adatmennyiségi határok. Mondjuk vegyük ki a mérésből a youtube-ot. Pl. 1 GB az hány óra átlagos böngészésnek felelhet meg?

    Nekem úgy tűnik legjobban talán a T-mobile 3GB-os csomagja érné meg. A Vodafone 3GB elérésénél már jóval drágább. Emiatt kérdés, hogy ez a 3GB sok vagy kevés. A Telenor perc alapúja nem tűnik túl szimpatikusnak, hiszen 10 óra az nem sok idő és akkor is számol ha épp semmi adatforgalmam sincs, csak olvasom a megnyitott oldalt.

  • atesss

    addikt

    válasz club1 #290 üzenetére

    Ez így egy jó kis összefoglalás.
    Csak a Telenor még hiányzik belőle, nem tudnál tőlük is egy hasonlót ?
    Vagy náluk abszolút csak ez a percalapú létezik ? :F

    Egy kb. 500MB-nál kisebb, 100MB-nál nagyobb csomag kellene anyámnak, vezetékes net mellé kiegészítésnek - laptopra.
    Bár a valószínűbb az, hogy még 100MB sincsen, amit úgy netezik, hogy nem otthon van a laptop (és nincs Wifi elérés ahol épp van), de a biztonság kedvéért jobb lenne egy 200MB-os csomag.
    Vagy jól rémlik, hogy ez a Vodafone-nál valahogy úgy van, hogy csak akkor vonnak le többet, ha túlléped az aktuális csomag határát - magyarul nem kell annyira előre tudnod, hogy mennyit is fogsz netezni pontosan ?

    Az igazából mind1, hogy előfizetéses-e vagy feltöltős. Ami előfizetős, az mindhárom szolgáltatónál min. 1 év hűségidős, ugye ?

    Most T-mobile-nál van, így ugye mind2 meglévő USB modem T-függő.
    Vagyis vagy kell venni azt is hozzá; vagy a mostanik közül az egyiket függetleníteni; vagy ha találnék valakit, akivel épp tudok cserélni, úgy hogy neki pont fordítva kellene (most Telenorosa van, és T-re szerene váltani), az lenne a legjobb.

  • ep75w

    csendes tag

    válasz club1 #290 üzenetére

    azért nem csak az instant net létezik, ami ráadásul szerintem úgy rossz ahogy van.
    szóval jó lett volna megemlíteni az 1G, 5G csomagokat is, melyek 3000, és 5500 forint. :-)

Új hozzászólás Aktív témák