Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    őstag

    válasz Ribi #9 üzenetére

    A P106 az egy kimenet nélküli GTX1060. Gyorsítókártyaként működik, a képet az integrált grafikára kell kötni (vagy egy másik grafikus kártyára), a p106-ot pedig a megfelelő driverekkel és beállításokkal használni lehet játékokhoz, bizonyos számításigényes szoftverekhez (pl opencl), és munkához. Játékokhoz viszont csak 720p-ig, mert fölötte már erőteljesen elkezd bezuhanni a sebesség, mivel a képet pci-e porton keresztül másolja át a rendszer frame bufferjébe.

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

  • krisz777

    csendes tag

    válasz Ribi #9 üzenetére

    Ez egy HP ProDesk 400 brand konfig, amiben eredetileg(?) a P106 kártya volt. Tényleg nincs kimenete, DP-on kellett a monitort rádugni. De mivel rossz 6 pines tápot adott hozzá, ezért amikor visszavittem, azt mondta, hogy kicseréli nekem egy jobb félére (P110-nek nevezte), amin már van DVI kimenet. Azt állítja, hogy ez nekem azért jobb, mert ha közvetlenül dugom a monitort a kártyára, akkor 20-30%-kal jobb teljesítményt kapok, mert a DP-ig az áramkörökön át ennyit veszít a teljesítményből. Ez nekem mezei usernek még logikus is lenne, de lehet, hogy fals infó. Majd megmondjátok.
    Namármost amit adott (P110?), az speccy-vel egy RX470 4Gb. Emiatt panaszkodtam, mert ez nekem mégsem a hirdetésben megjelölt - habár zárójelben átnevezett - 1060 6Gb.
    Az, hogy bányász kártya jelent valami hátrányt?

Új hozzászólás Aktív témák