Új hozzászólás Aktív témák

  • Lami66

    őstag

    válasz ANDROID??? #158 üzenetére

    A fólia ráhajlik a kijelző szélére is de nem teljesen a kijelző pereméig, hanem marad kb. 2 mm. Gondolom a szilikontokok széle addig ér fel, azért nem megy jobban az üveg pereméhez.
    Mik hiányoznak? Az órával való ébresztést már írtam. A telefonon beállítottam az ébresztést. Ha órában aludtam akkor automatikusan az óra ébresztett, nem a telefon. Ha nem volt rajtam az óra, akkor a telefon csörgött, mindenféle babrálás nélkül váltgatott az óra és a telefon között. Itt hiába csatlakozik az óra a telefonhoz ( ugyanazzal a Huawei egészség appal), csak a telefon ébreszt, pedig órában alszom.
    Másik példa: Huawein dupla koppos ébresztéssel azonnal a főképernyőre kerültem. Moto csak a zárképernyőt nyitja meg, hiába smartlock, hiába minden, kell még egy ujjlenyomat vagy arcazonosítás. Poén: ha aktív a smartlock (tehát igazából nincs lezárva a telefon, csak kikapcsolt a képernyője), bármelyik ujjamra belép a főképermyőre. 😁 De csak a főképernyőre lépésnél ilyen laza, utána már pl. banki alkalmazásba belépéshez csak a regisztrált ujjlenyomatot fogadja el.
    Hiányzik a Huawei zökkenőmentes desk csatlakozása. Motón kábellel csak dp kapcsolat, kábel nélkül csak miracast kapcsolat. Rendeltem dp kábelt és dp/hdmi átalakítót, kipróbálom azzal is. Remélem legalább az döccenésmentes lesz.
    És van néhány apró szoftveres baki a Motón ami a Huaweinél 4 év alatt egyszer se történt meg. Pl. kapok képüzenetet viberen. Értesítősávot lehúzom, látom a kép előnézetét. Rákattintok a képecskére, átvált a viberre, de fekete lesz a képernyő. Visszalépés, ismétlés másodszorra már jó. Ez persze nem minden alkalommal van így, de pl. ma épp volt egy ilyen.
    Másik baki. Huawei kcsihoz csatlakozott, mindíg tökéletes volt a kihangosítás bluetooth-on. Most a Moto van csatlakoztatva a kocsihoz. Épp ma hívnak, kocsi hangszórón szól a csörgés. Ez oké. Atelefon a zsebemben. Kormányról felveszem a hívást, és nem a kocsi hangszóró szól, hanem hallom, hogy a zsebemben beszél a hívó.... Hát na.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák